Distribution Director – Belgium, Laakdal

Ivor Duif | 20 February 2017

Introduction

Distribution Director

Voor onze klant Nike zijn we op zoek naar een Distribution Director. In deze positie zorgt u ervoor dat de producten van Nike voldoen aan de marktverwachtingen en zorgt dat er alle mogelijkheden en middelen zijn om de strategie en groeiplannen van Nike waar te maken. U zorgt ervoor dat de DC operaties klaar zijn voor groei. In deze functie rapporteert u aan de Senior Distribution Director Europa. U bent tevens lid van het MT en draagt tevens actief bij aan de strategie, implementatie, uitvoering en ontwikkeling van het team met betrekking tot diversiteit en talent.

Function

In deze positie heeft u de leiding over één van Nike’s Europese Distributiecentra en stuurt daarin indirect meer dan 200 medewerkers aan. U werkt met het team continue aan de logistieke doelen in een veilige, kwalitatieve, duurzame en efficiënte manier. Tevens werkt u met het Logistics Management Team aan de lange termijn visie, strategie en implementatie. U zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd voelt. U zorgt voor Implementatie en uitlijning van andere functies zodat het management team en de toekomstige verwachting van het DC team begrepen wordt. U beheert talent binnen het DC team op een manier waarop medewerkers kunnen groeien op een gemakkelijke manier.

U bent de ambassadeur van Nike’s belangrijkste strategische prioriteit voor het ontwerpen, bouwen en continue groeien van het lean systeem (Nike Logistics System) ter ondersteuning van de toekomstige markt- en zakelijke ontwikkelingen.

Requirements

Vereisten
U hebt een afgeronde Master in Economie (Logistiek, ingenieur of gelijkwaardig door ervaring)

U heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring

· U bent een strategische systeem denker om logistieke resultaten met betrokken functionele teams op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken.

· U heeft goede kennis van lean systemen en supply chain management

· U bent flexibel, positief en hanteert een open, oplossingsgerichte benadering

· U heeft excellente people management skills en ervaring in het leiden van een groot team door middel van directe en indirecte rapportages (must)

  • Uw communicatie is sterk en spreekt vloeiend Nederlands en Engels

· U bent een echte teamplayer welke een omgeving creëert waarin mensen kunnen groeien


Information

Neem voor meer informatie contact met mij op:
Ivor Duif (Executive Search Consultant)
ivor@inspired-search.com
+31625245061

Application

Ivor Duif +31625245061